Jlm Taxi

Published Dec 12, 22
5 min read

Taxi De Groen Roosendaal

De [...] 25 sep Voor Vervoerservice Van Driel is er eigenlijk geen verschil tussen de 150 medewerkers met [...] 20 dec De Inspectie Leefomgeving en Transport doet onderzoek naar de handel in Uber-accounts die onlangs [...] 04 apr De Nijmeegse wethouder Harriët Tiemens moet zich er hard voor gaan maken dat 100 [...] 28 jun Tegen een 32-jarige taxichauffeur was 4,5 jaar cel geëist voor zijn betrokkenheid bij de [...] 07 mei De Nederlandse staat hoeft niet meer te doen dan nu al gebeurt om de [. (taxi meter)..] 02 jul Theo Vegter is voorgedragen als de nieuwe voorzitter van Busvervoer Nederland.

05 sep Bij de aanbestedingen van het leerlingenvervoer in 21 gemeenten zijn van 1.

[...] 24 dec Bij het vernieuwde treinstation van Assen komen geen extra standplaatsen voor taxi’s. De tijdelijke [...] 17 apr Aan de landelijke demonstratie van TTO-taxichauffeurs zullen donderdag zo’n 1. taxi meter. 200 mensen deelnemen. Zij zullen [...] 09 jan De gemeente Utrecht besteedt de komende tijd zijn leerlingenvervoer opnieuw aan. Het gaat om [...] 09 jul Het eerste elektrische personenbusje in zijn klasse: zo omschrijft Mercedes-Benz de nieuwe e, Vito.[...] 17 sep De gemeenten Dinkelland en Tubbergen kozen ervoor het doelgroepenvervoer samen met alle belanghebbenden vorm [...] 06 nov De Amsterdamse raadsleden Sofyan Mbarki (Pvd, A) en Zeeger Ernsting (Groen, Links) willen dat er een [...] 29 apr Als intermediair op het gebied van routegebonden vervoer is TC&O de afgelopen tijd druk [...] 03 mei Een man en een vrouw die begin dit jaar een taxichauffeur overvielen onder bedreiging [...] 09 jul Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid merkt dat de inkoop van bijvoorbeeld wmo- en [...] 11 apr Het onlangs failliet verklaarde taxibedrijf Wegman gaat tot 1 mei door met het vervoer [...] 21 mei Dat passagiers iets vergeten mee te nemen uit de taxi komt dagelijks voor, maar [...] 04 jul Nijmegen zet er ook met de komende Vierdaagse-feesten op in dat zich tijdens de [. taxi meter...] 24 jul Innovatieve producten en diensten voor de taxisector kunnen vanaf nu meedingen naar de Taxi [...] 09 aug Met vervoersaanbestedingen gaat het voorzichtig de goede kant op, maar er is ook nog [...] 18 mrt Een 26-jarige man uit Breda heeft afgelopen weekend geprobeerd om tijdens de rit een [...] 30 jul Met Publiek Vervoer Groningen Drenthe is het doelgroepenvervoer in 32 gemeenten gebundeld.

In de 13 jul Brookhuis Busreizen mag het busvervoer voor Stichting Carmelcollege in het noordoosten van het land 01 aug Voor een ritje van Schiphol naar het centrum van Amsterdam moet een passagier 40 [.. taxi meter..] 25 okt Munckhof is met name in de laatste jaren sterk gegroeid als aanbieder van doelgroepenvervoer.

Taxi Marbella

Taxivervoer wordt [...] 31 jan Voor het aanranden van een taxichauffeuse is een man veroordeeld tot acht maanden cel. [...] 21 mrt De Amsterdamse taxiverordening maakt het voor taxichauffeurs van wie de vergunning wordt geschorst onmogelijk [.. (taxi meter).] 13 mei Een taxi die afgelopen weekend in het Belgische Essen werd gestolen, eindigde na een [...] 07 dec Aan de A73 ter hoogte van Roermond heeft BP deze week zijn volledig nieuwe [...] 07 jun 32 gemeenten gaan samen met vervoerders en voertuigleveranciers toewerken naar zero emissie doelgroepenvervoer in [...] 13 jun Shell ziet af van zijn plan om een op Uber lijkende taxidienst te lanceren [...] 29 jan Personenvervoerder Met en Co reorganiseert zijn activiteiten op het gebied van taxi en touringcar.

In dat kader wordt gewerkt aan [...] 14 jun Nederlandse ondernemers met bussen en vrachtwagens moeten tachograafkaarten in het buitenland kunnen kopen om [...] 01 okt Steeds meer gemeenten dreigen te stoppen met Plus, OV. In navolging van Apeldoorn zijn ook [...] 11 jan Burgemeester en wethouders van Den Haag willen de geldigheidsduur van vergunningen voor Toegelaten Taxi [...] 16 mei De overgangsregeling om te voldoen aan de vernieuwde Code Veilig Vervoer Rolstoelgebruikers (VVR) is [...] 24 okt Gemeenten sturen nauwelijks op duurzaamheid bij de keuze van hun eigen vervoersmiddelen.

Tot die [...] 04 jan Bij een aanrijding tussen een taxibusje en een personenauto in Scheemda is donderdag één [.. (taxi meter).] 13 sep Omdat taxichauffeurs zich in Groningen ondanks meerdere waarschuwingen niet aan de voorgeschreven snelheid houden, [...] 13 sep De maximumtarieven voor taxivervoer worden per 1 januari met 5,75 procent verhoogd.

Tegelijk moet de sector zelf [... taxi meter.] 03 dec Mobitrans Personenvervoer uit Ruinen is failliet. Het bankroet werd voor het weekend uitgesproken door [...] 18 feb Werkgevers en en vakbonden hebben samen het boekje ‘Taxibranche en arbeidsrecht: weet hoe het [...] 23 aug De regeling voor overgang van personeel bij overgang van vervoer (OPOV) is stevig herzien. taxi meter.De omzet groeide met 75 [...] 12 jul De recente onrust over het leerlingen- en wmo-vervoer in Noord Midden-Drenthe zorgt ervoor dat [...] 11 sep De problemen met het leerlingen- en dagbestedingsvervoer door Plus, OV in negen gemeenten zijn nog [...] 12 jul Het vervoerssysteem AVAN, waarin negentien gemeenten hun doelgroepenvervoer bundelen, heeft na een moeizame start [. taxi meter...] 15 nov De SP wil dat het kabinet afziet van het plan om de BPM-teruggaveregeling voor [...] 10 jan In de provincie Utrecht wordt de komende jaren het doelgroepenvervoer vernieuwd. taxi meter.

Navigation

Home

Latest Posts

Bier Taxi Amsterdam

Published Dec 28, 22
6 min read

Taxi Elst

Published Dec 21, 22
6 min read

Jlm Taxi

Published Dec 12, 22
5 min read